2010-08-31 11:30:48• hírek • (X)

Hair & Beauty fodrásziskola

A Hair & Beauty fodrásziskola  2005 óta működik Szatmárnémetiben, és egyedüli a megyében, amely mindhárom szinten képzéseket biztosít; az alapoktól kezdve a mesterfokozatig, és a képzett fodrászoknak továbbképzési lehetőséget kínál.

Az iskola filozófiája abból áll, hogy tanulóit minőségi oktatásban részesítse és a szakma szeretetére nevelje. Mindezért maximum tizenkét személyes csoportokat indítanak. Az elméleti és gyakorlati képzéseket egyaránt az iskola szervezi: az oktatások saját gyakorlóteremben zajlanak, és ezek egyharmad része elméletből, kétharmad része pedig gyakorlatból áll.

A képzés folyamán felhasznált professzionális termékeket az iskola biztosítja a gyakorlati oktatáshoz, a tanítványokat pedig képzett szakoktatók vezetik be a fodrászat rejtelmeibe.

A Hair & Beauty fodrásziskola elvégzésekor kapott oklevelet az Oktatási és Kutatási Minisztérium és a Munkaügyi Minisztérium bocsájtja ki. Nagy jelentőséggel bír, hogy a megszerzett oklevelek nem csak hazai, hanem külföldi szinten is elismertek.



A három hónapos alapképzés egy bevezető a fodrászszakmába, melynek elvégzése után kisegítő fodrászként lehet elhelyezkedni. A hat hónapos képzés már szakképesítést jelent, ami önálló munkavégzésre ad lehetőséget. A kilenc hónapos stylist képzés pedig az iskola legmagasabb szintű képzése.

Az iskola célcsoportja: szakiskolás, vagy gimnazista tanulók, és mindazok a felnőttek, akik tehetséget éreznek magukban a fodrászat iránt. Képzéseket végezhetnek el mindazok, akik egy saját vállalkozást szeretnének beindítani, vagy csak egyszerűen átképeznék magukat, illetve egy új szakmát szeretnének elsajátítani.  A Hair & Beauty fodrásziskola tanfolyamaira szeptember 11-ig lehet jelentkezni a Mihai Viteazul 20. szám alatt.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: